+40773353413 / +40775307439 | beyouroumania@gmail.com
Kaleidoscope

Kaleidoscope

Curs de training Erasmus+

Kaleidoscope este un curs de training ce a fost dezvoltat de un grup de traineri cu interese similare pe diverse teme ca: ecologie, drepturile omului, artă și cultură, sănătate, călătorie, economie, etc.

Obiectivul general al proiectului

Dezvoltarea competențelor lucrătorilor de tineret în aplicarea Obiectivelor Dezvoltării Durabile (SDG) prin educație globală în activitatea lor.

Obiective

  • Să examineze relația dintre cetățenia europeană și cetățenia globală
  • Să dezvolte abilități, cunoștințe și atitudini legate de abordarea obiectivelor dezvoltării durabile (în special Obiectivul 4- Educația de calitate)
  • Să exploreze o varietate de metodologii legate de abordarea obiectivelor dezvoltării durabile (în special Obiectivul 4- Educația de calitate)
  • Să creeze propriile activități bazate pe obiectivele dezvoltării durabile în special Obiectivul 4- Educația de calitate)

Rezultate

  • Cunoștințe și înțelegere critică de către participanți a obiectivelor dezvoltării durabile (în special Obiectivul 4- Educația de calitate)
  • Capacitate consolidate a lucrătorilor de tineret de a dezvolta activități și proiecte care să examineze și să exploreze obiectivele dezvoltării durabile (în special Obiectivul 4- Educația de calitate)

Sosire

Castlelul Saunderson International Scout Centre, Belturbet, Co. Cavan, Irlanda

Perioada

17-24 mai 2019

Costuri

Costurile legate de masă și cazare vor fi acoperite de grant. Costurile de călătorie vor fi rambursate 100% potrivit regulilor Erasmus+ pentru fiecare țară.

Se percepe o taxă de participare in valoare de 50 EUR care se achită în Irlanda către partenerul local.

Au prioritate în procesul de selecție membrii și voluntarii activi din Asociația Be You implicați sau care doresc să se implice în activitățile desfășurate de noi.

Selecția participanților este deschisă până la data de 10 aprilie 2019. Formular selecție.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *