Casa Tinerilor Horizons

Construim o casă a tinerilor europeni, Horizons

Construim Horizons, sprijină o casă a tinerilor europeni

Horizons – New perspectives for youth.

Be You se apucă de construit viitorul! Construim cel mai ambițios și măreț vis al nostru, o CASĂ a tinerilor europeni.Sprijină Horizons! Horizons va fi un loc primitor unde speranțele, visele și viitorul tinerilor vor prinde contur. Prin programele de învățare non-formală, cursuri, ateliere tematice, tabere și proiecte internaționale tinerii găsesc bucurie în învățare, se dezvoltă social și emoțional și dobândesc abilități pentru viitorul lor și al comunității. Horizons devine un loc în care fiecare tânăr va găsi resursele, experiențele și mentorii de care are nevoie.

E timpul să dăm startul celui mai mare și important proiect Be You

Cum va arăta casa tinerilor Horizons?

Horizons va îmbina armonios arhitectura spațiului românesc cu natura, tehnologia verde, nevoile tinerilor și va fi complet adaptat pentru nevoile persoanelor cu dizabilități.

 • peste 5000 mp alocați centrului;
 • construcții verzi, sustenabile, care vor respecta cele mai riguroase standarde de mediu;
 • 20 camere de cazare cu 2 și 3 locuri în clădiri construite în stil arhitectural românesc cu influențe moderniste. Camerele vor respecta standardele hoteliere de 3 stele și vor avea birou, terasă și un spațiu exterior în care tinerii vor putea lucra, crea sau pur și simplu se vor relaxa în momentele libere;
 • spațiu destinat pentru primirea tinerilor, birouri pentru personal și voluntari;
 • spațiu de luat masa cu bucătărie și facilități self service în care se vor regăsi și dotări pentru petrecerea timpului liber (masă foosball, tenis, etc.);
 • bibliotecă multimedia;
 • sală de conferințe;
 • zonă exterioară de activități și socializare;
 • spațiu coworking;
 • atelier antreprenoriat social;
 • teren de baschet 3×3 oficial FIBA, omologat pentru găzduirea de competiții internaționale, dotat cu tribune, vestiare și dușuri.

Misiunea socială

Am visat întotdeauna la crearea unui loc primitor, unde fiecare tânăr, indiferent de statutul social, să simtă căldura unui cămin în care visele lui prind aripi. Programele asociației Be You vor aborda toți tinerii, cu un accent special pe tinerii cu oportunități reduse, tinerii NEETs, tineri cu dizabilități care au nevoie de sprijin și îndrumare. Horizons devine locul unde toate barierele dispar.

Construim o casă a tinerilor europeni, Horizons.

Misiunea Be You este de a sprijini tinerii în dezvoltarea personală și profesională, dezvoltarea competențelor de viață, a competențelor civice și antreprenoriale sub îndrumarea voluntarilor, lucrătorilor de tineret, trainerilor, mentorilor și psihologilor. Astfel, dorim să punem umărul la construcția unei comunități europene verzi, durabile, mai conectată cu tinerii, egală pentru toți, incluzivă, deschisă la informare și dialog constructiv, care pune accent pe sănătatea mintală și bunăstare, pe spargerea barierelor dintre urban și rural, locuri de muncă de calitate pentru toți, învățământ de calitate. Horizons își propune să devină un spațiu al tinerilor deschis pentru participarea tuturor.

 Construim Horizons, sprijină o casă a tinerilor europeni.

Sprijină un tânăr, construiește un viitor.
Ajută-ne să scriem, rescriem speranțe, vise, povești adevărate de viață:

 • sponsorizează proiectul cu până la 20 la sută din impozitul firmei – https://beyoueurope.eu/sponsorizeaza;
 • completează formularele 2 la sută dacă ești salariat, pfa, etc – https://beyoueurope.eu/declaratia230;
 • Donează direct în conturile asociației Be You deschise la Banca Transilvania:
  – RO38BTRLRONCRT0325795201- Ron
  – RO85BTRLEURCRT0325795201- Euro
 • sau direct cu cardul, în siguranță, prin PayPal:

Donează pentru Centrul de Tineret Horizons

 • Donează din timpul tău și fii VOLUNTAR în echipa proiectului Horizons.
#AsociatiaBeYou  #NewPerspectivesforYouth

#EuropeanYouthCentre  #Centrudetineret  #20lasuta

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *