Donează

Susține Asociația Be You

Spiritul civic, responsabilitatea socială, dragostea față de comunitate, interesul acordat dezvoltării tinerilor sunt caracteristici ce definesc donatorii Be You. Împreună generăm noi și noi proiecte așezând cărămidă cu cărămidă la formarea unei noi generații ce va conduce către o societate mai bună, implicată, onestă și dornică de o dezvoltare sustenabilă a comunității – o societate cu adevărate valori democratice.

Tot ceea ce facem este posibil doar cu ajutorul vostru.

Mulțumim tuturor celor care ne susțin!

Simpli oameni care ne sprijină prin donații directe sau prin completarea declarației 230. Companii care ne sponsorizează activitatea alegând să redirecționeze cei 20 la sută din impozitul pe profit proiectelor noastre. ONG-uri partenere din întreaga lume alături de care desfășurăm proiecte. Acestea oferă posibilitatea tinerilor să capete noi orizonturi învățând, cunoscând culturi noi, vizitând țări noi, făcându-și prieteni pe întreg globul, întorcându-se acasă mai bogați sufletește și pregătiți să producă schimbări în jurul lor. De asemenea, mulțumim instituțiilor care ne sunt partenere în proiecte pentru că au înțeles că unitatea dă forță acțiunilor crescând impactul pozitiv în societate.

Spiritul civic este important pentru comunitate, iar donatorii Be You sunt motorul dezvoltării tinerilor.

Spiritul civic este important pentru comunitate, iar donatorii Be You sunt motorul dezvoltării tinerilor. Până acum am inițiat și desfășurat activități în care au fost implicați peste 15000 de tineri. Prin parteneriatele internaționale am deschis porțile cunoașterii pentru tinerii de toate naționalitățile, din toate zonele țării. Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative avem nevoie în continuare de susținerea voastră.

Continuați să ne fiți alături și implicați-vă împreună cu noi în proiectele noastre:

  • Completează formularele 2 la sută dacă ești salariat, pfa, etc. – detalii AICI.
  • Alege să te implici alături de noi sponsorizând Asociația Be You cu 20 la sută din impozitul firmei – detalii AICI.
  • Donează direct în conturile asociației Be You deschise la Banca Transilvania sau direct cu cardul, în siguranță prin mobilpay:

RO38BTRLRONCRT0325795201- Ron
RO85BTRLEURCRT0325795201- Euro

Spiritul civic este important pentru comunitate, iar donatorii Be You sunt motorul dezvoltării tinerilor.

DESCARCĂ CONTRACT DE SPONSORIZARE BE YOU

#AsociatiaBeYou #beyoueurope