+40773353413 / +40775307439 | office@beyoueurope.eu
Donează

Donează

 

Susține Asociația Be You

Tot ceea ce facem este posibil doar cu ajutorul vostru. Vouă vă datorăm fiecare eveniment desfășurat.

Spiritul civic, responsabilitatea socială, dragostea față de comunitate, interesul acordat dezvoltării tinerilor vă caracterizează pe deplin și ne dau putere să continuăm, să generăm noi și noi proiecte așezând cărămidă cu cărămidă la formarea unei noi generații ce va conduce către o societate mai bună, mai implicată, mai onestă și mai dornică de o dezvoltare sustenabilă a comunității, a țării – o societate cu adevărate valori democratice.

Mulțumim tuturor celor care ne susțin: simpli oameni care ne sprijină prin donații directe sau prin completarea declarației 230, companii care ne sponsorizează activitatea alegând să redirecționeze cei 20 la sută din impozitul pe profit proiectelor noastre, ONG-uri partenere din întreaga lume alături de care desfășurăm proiecte. Aceste proiecte oferă posibilitatea tinerilor din România să capete noi orizonturi învățând, cunoscând culturi noi, vizitând țări noi, făcându-și prieteni pe întreg globul, întorcându-se acasă mai bogați sufletește și pregătiți să producă schimbări în jurul lor. De asemenea, mulțumim instituțiilor care ne sunt partenere în proiecte pentru că au înțeles că unitatea dă forță acțiunilor crescând impactul pozitiv în societate.

Până acum am inițiat și desfășurat cu ajutorul vostru activități ce au vizat educația și sportul în care au fost implicați peste 3000 de tineri din toată țara. De asemenea, prin parteneriatele internaționale (15 proiecte Erasmus în Polonia, Turcia, Italia, Belgia, Irlanda, Portugalia, Georgia și România în doar 24 luni de activitate) am deschis porțile cunoașterii pentru tinerii din asociația noastră și alți tineri de toate naționalitățile, din toate zonele țării, dornici de a cunoaște noi culturi, de a face schimb de impresii, idei, de a-și face noi prieteni, de a  participa la discuții, de a-și dezvolta spiritul de cercetare, critic și de inițiativă. Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative avem nevoie în continuare de susținerea voastră.

Continuați să ne fiți alături și implicați-vă împreună cu noi în proiectele noastre:

  • Completează până pe 25 mai 2020 formularele 2 la sută dacă ești salariat, pfa, etc. – detalii AICI.
  • Alege să te implici alături de noi sponsorizând Asociația Be You cu 20 la sută din impozitul firmei – detalii AICI.
  • Donează direct în conturile asociației Be You deschise la Banca Transilvania:

RO38BTRLRONCRT0325795201- Ron
RO85BTRLEURCRT0325795201- Euro

Descarcă Contractul de Sponsorizare