Despre noi

Proiecte de educație nonformală și evenimente sportiveProiecte de educație nonformală și evenimente sportive

Be You promoveaza schimburi interculturale intre tineri din toata lumea, organizeaza traininguri, ateliere, seminarii, tabere, excursii tematice, proiecte de educație nonformală și evenimente sportive, diferite activitati culturale, de voluntariat, programe de calatorii si, nu in ultimul rand, Be You reprezinta un loc in care tinerii isi pot exprima liber opiniile si ideile despre evenimentele care se petrec pe plan local, national si international.

Be You este o organizatie apolitica, nonguvernamentala si nonprofit care se adreseaza tinerilor si stimuleaza dezvoltarea personala a acestora prin arta, cultura, istorie, sport si creativitate. Be You isi deschide portile pentru toti cei care doresc sa participe activ la realizarea telului nostru.

Un om cu incredere in sine devine un cetatean activ, implicat in procesul social. Pornind de la acest crez, Be You doreste sa consolideze increderea in sine a fiecarui participant, astfel incat acesta sa aleaga activitatea care i se potriveste cel mai mult, pornind pe cel mai bun drum in viata. In acest scop oferim un cadru oficial actiunilor de tineret, iar orice sugestie, idee de organizare a unui program, actiuni sau activitati, este binevenita si va fi sustinuta de noi, daca este conforma cu misiunea Be You.

Pe scurt, scopul Asociatiei Be You este:

  • Implicarea tinerilor in proiecte de educare non-formala pe o varietate de subiecte, prin organizarea de proiecte nationale si internationale, workshopuri, seminarii, traininguri, tabere, actiuni de voluntariat, festivaluri si alte activitati;
  • Sustinerea si incurajarea creativitatii tinerilor pentru a deveni cetateni activi ai societatii actuale;
  • Promovarea si implementarea principiilor educatiei non-formale, invatare prin experienta si invatare interculturala;
  • Dezvoltarea societatii civile si incurajarea implicarii active a tinerilor in procesul social;
  • Implementarea activitatilor ce sustin si promoveaza respectarea drepturilor omului si ale copilului;
  • Integrarea sociala si sustinerea tinerilor apartinand categoriilor sociale defavorizate;
  • Sustinerea tinerilor in privinta alegerii formei de educatie, a dezvoltarii unei cariere si a obtinerii independentei financiare;
  • Organizarea de proiecte de educație nonformală și evenimente sportive despre și cu tineri;
  • Promovarea voluntariatului intre tineri;
  • Sustinerea cooperarii internationale intre tinerii din Romania si tineri din alte tari europene si nu numai.

Asociatia Be You ofera activitati in care fiecare tanar  sa se poata regasi, sa participe cu placere si cel mai important lucru…Sa capete incredere in sine.

Be You, despre proiecte de educație nonformală și evenimente sportive

Echipa noastră este în continuă creștere și formare. Be You iși deschide porțile pentru toți cei care doresc să participe activ la realizarea țelului nostru.

Consiliul Director este format din:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *