+40773353413 / +40775307439 | office@beyoueurope.eu
Despre noi

Despre noi

Proiecte de educație nonformală și evenimente sportive

O poveste cu tâlc spune ca daca vrei sa ajuti un sarac e bine sa nu-i dai peste ci sa-l inveti sa pescuiasca, pentru ca acesta sa aiba ce pune pe masa pentru tot restul vietii.

Miezul acestei povesti a devenit telul asociatiei Be You, unde in primul plan se afla dezvoltarea increderii in fortele proprii a tanarului lipsit de experienta, aflat la inceput de drum.

Be You este o organizatie apolitica, nonguvernamentala si non profit care se adreseaza tinerilor si stimuleaza dezvoltarea personala a acestora prin arta, cultura, istorie, sport si creativitate. Be You isi deschide portile pentru toti cei care doresc sa participe activ la realizarea telului nostru.

Asociatia Be You promoveaza schimburi interculturale intre tineri din toata lumea, organizeaza traininguri, ateliere, seminarii, tabere, excursii tematice, programe de invatare informala si non-formala, diferite activitati culturale, sportive, de voluntariat (cu implicarea Serviciului European de Voluntariat), programe de calatorii si, nu in ultimul rand, Be You reprezinta un loc in care tinerii isi pot exprima liber opiniile si ideile fata de evenimentele care se petrec pe plan local, national si international.

Un om cu incredere in sine devine un cetatean activ, implicat in procesul social. Pornind de la acest crez, Be You doreste sa consolideze increderea in sine a fiecarui participant, astfel incat acesta sa aleaga activitatea care i se potriveste cel mai mult, pornind pe cel mai bun drum in viata. In acest scop oferim un cadru oficial actiunilor de tineret, iar orice sugestie, idee de organizare a unui program, actiuni sau activitati, este binevenita si va fi sustinuta de noi, daca este conforma cu misiunea Be You. Desfasurarea activitatilor in cadrul Be You se realizeaza prin Proiecte. Fiecare proiect are o echipa proprie formata din membri ai organizatiei si/sau persoane din cadrul grupului care a venit cu propunerea de proiect. Ideile care se incadreaza in sfera de activitate a organizatiei vor primi din partea noastra documentatia necesara si sprijin  pentru crearea unui proiect. Urmatoarea faza este cautarea resurselor de finantare a proiectului. O data gasite aceste resurse, ideea poate fi pusa in aplicare.

Pe scurt, scopul Asociatiei Be You este:

 • Implicarea tinerilor in proiecte de educare non-formala pe o varietate de subiecte, prin organizarea de proiecte nationale si internationale, workshop-uri, seminarii, traininguri, tabere, actiuni de voluntariat, festivaluri si alte activitati;
 • Sustinerea si incurajarea creativitatii tinerilor pentru a deveni cetateni activi ai societatii actuale;
 • Promovarea si implementarea principiilor educatiei non-formale, invatare prin experienta si invatare interculturala;
 • Dezvoltarea societatii civile si incurajarea implicarii active a tinerilor in procesul social;
 • Implementarea activitatilor ce sustin si promoveaza respectarea drepturilor omului si ale copilului;
 • Integrarea sociala si sustinerea tinerilor apartinand categoriilor sociale defavorizate;
 • Sustinerea tinerilor in privinta alegerii formei de educatie, a dezvoltarii unei cariere si a obtinerii independentei financiare;
 • Organizarea de activitati de petrecere a timpului liber pentru tineri;
 • Promovarea voluntariatului intre tineri;
 • Sustinerea cooperarii internationale intre tinerii din Romania si tineri din alte tari europene si nu numai.

Asociatia Be You ofera activitati in care fiecare tanar  sa se poata regasi, sa participe cu placere si cel mai important lucru…Sa capete incredere in sine.

Be you, believe in yourself!

Echipa noastră este în continuă creștere și formare. Be You iși deschide porțile pentru toți cei care doresc să participe activ la realizarea țelului nostru.

Consiliul Director este format din:

 • Adrian MILOIU – Președinte

 • Ilona BÁLINT – Vicepreședinte

 • Silviu MILOIU – Vicepreședinte

proiecte de educație nonformală și evenimente sportive

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *