+40773353413 / +40775307439 | office@beyoueurope.eu
Be You 3×3 Challenge

Be You 3×3 Challenge

 

Am sperat, ne-am dorit, am muncit enorm!

Așteptam cu nerăbdare să ne revedem, să jucăm baschet 3×3, să desfășurăm ateliere nonformale, să ne distrăm, să socializăm, să creștem comunitatea minunată din jurul turneelor și a evenimentelor noastre.

Când am ieșit din starea de urgență a fost prima speranță, vedeam cazurile de îmbolnăviri cu virusul pandemic în scădere, rând pe rând interdicțiile se ridicau și se pregăteau noi relaxări.

Tendința era bună, starea de alertă își arăta finalul și astfel am prins curaj să intensificăm pregătirile. Am muncit mult, am investit în turneu susținuți de sponsori pentru a avea cel mai tare eveniment de până acum.

Totul era pregătit.

Din nefericire, de ce ne era teamă se întâmplă. Pandemia Covid-19 se află din nou pe o pantă ascendentă și ne pune în pericol sănătatea.

Ne-am consultat în ultimele zile cu specialiști în sănătate și siguranța persoanelor, cu parteneri și sponsori, cu jucători și voluntari.

Ascultând sfaturile lor, care coincid cu părerea noastră, am decis să AMÂNĂM turneele Meda Park 3×3 Cup și Be You 3×3 Challenge până când organizarea acestora o să fie sigură pentru echipele participante, spectatori și personalul implicat.

Sănătatea noastră, a tuturor, este mai importantă în acest moment și vă îndemnăm să respectăm cu toții normele de siguranță  sanitară pentru că astfel ne vom întoarce mai repede la o viață cât mai normală și vom rămâne sănătoși.

Rămâneți alături de noi cu speranța că veștile bune vor apărea în curând!

Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere și vă urăm SĂNĂTATE!

PS: Rugăm căpitanii echipelor înscrise să își verifice adresele de email aferente contului FIBA (inclusiv în spam).


Be You 3×3 Challenge
– For you, for all –

Be You 3×3 Challenge este distractiv, face baschetul 3×3 ușor de practicat și unește oamenii.

Be You 3×3 Challenge se bazează pe fair-play și respect, indiferent de cine ești sau ce statut ai.

Be You 3×3 Challenge este un instrument puternic pentru ruperea barierelor sociale, contribuind la construirea unei societăți mai inclusive și al unui spațiu comun în care egalitatea de gen și incluziunea socială a grupurilor defavorizate sunt puternic prezente.

În turneul nostru își găsesc locul categorii pentru toate vârstele, de la copiii de până în 10 ani și până la adulți de peste 60 de ani. De asemenea, baschetul în scaun rulant a devenit o categorie de tradiție, foarte apreciată de toți participanții la turneu și de public prin care reușim să înlăturăm prejudecățile și să arătăm că persoanele cu dizabilități pot practica sport și pot fi active în societate.

Be You 3×3 Challenge este locul unde familiile pot juca împreună petrecând timp de calitate și pot face ca un vis să devină realitate: bunici, părinți, copii, nepoți jucând împreună într-un turneu oficial.

Be You 3×3 Challenge este evenimentul unde companiile își pot descoperi angajații din perspective inedite și le pot oferi noi provocări care îi vor scoate din rutină și vor uni colectivul.

O altă componentă indispensabilă turneului nostru este educația nonformală. Copiii și tinerii au parte de ateliere nonformale care abordează diverse teme și promovează cetățenia activă, incluziunea socială, egalitatea de șanse, toleranța folosind sportul ca instrument de coeziune socială.

Te așteptăm alături de noi!

O competiție sportivă non-profit care face parte din calendarul FIBA 3×3

TURNEE PROGRAMATE:

 • MEDA PARK 3×3 CUP 2020AMÂNAT – Categorii: +35 Mixt; Baschet în Scaun Rulant; Company; Family; -15 Masculin; -13 Mixt; -18 Mixt; Open Feminin
 • BE YOU 3×3 CHALLENGE 2020 AMÂNAT – Categorii: -18 Masculin, Open Masculin

REGULAMENTUL COMPETIȚIILOR – LINK AICI

VREI SĂ DEVII SPONSOR AL TURNEULUI – LINK AICI

NOTĂ: Eventualele taxe încasate la înscrierea echipelor sunt neimpozabile și sunt direcționate către proiectele educaționale, non-profit, desfășurate de Asociația Be You. DE CE BASCHET 3X3?

Spectaculos şi inovator , baschetul 3×3 este inspirat din mai multe forme de streetball jucate în întreaga lume şi este considerat sportul numărul unu mondial ca sport de masă. FIBA a transformat acest joc într-un adevărat spectacol, devenind extrem de atractiv pentru publicul din lumea întreagă.

Pe lângă Campionatele Continentale şi Campionatul Mondial, FIBA organizează şi sprijină evenimente naţionale ce fac parte din 3×3 World Tour. Evenimentele organizate de noi sunt parte din FIBA 3×3 jucătorii participanţi punctând în clasamentul mondial 3×3, iar de anul viitor, câştigătorii anumitor categorii se vor califică direct la turnee externe. Un alt eveniment important este FIBA AllStars unde ajung cei mai buni jucători din lume. Baschetul 3×3 este deja prezent la Jocurile Olimpice pentru Tineret şi a fost introdus în cadrul Jocurilor Asiatice. Din 2017 devenind oficial DISCIPLINĂ OLIMPICĂ fiind adăugată la Jocurile Olimpice din Tokyo2021.

În România, baschetul 3×3 este în plină dezvoltare şi ne bucurăm să ne aflăm pe lista selecta a celor susţinuţi deFIBA (support let.pdf) să organizeze asemenea evenimente. Jucătorii români de baschet 3×3 sunt printre primii în clasamentele mondiale ale competiţiei, România deţinând un titlu de Campioană Europeană la masculin și unul de vicecampioană la feminin.

Noi, în ultimii ani, am susţinut şi promovat această disciplină în rândul tinerilor dâmboviţeni şi ne mândrim cu faptul că echipa noastră, AllStar este recunoscută a fi printre cele mai bune din ţară. Dorim să creştem nivelul baschetului 3×3 din România, să atragem noi sponsori şi autorităţi locale, astfel, împreună să devenim unul din cele mai importante turnee de baschet 3×3, iar echipele noastre să ajungă în topul clasamentelor europene şi mondiale. Be You 3×3 Challenge este o marca a Asociaţiei Be You iar echipele susţinute de noi joacă în campionatele şi turneele naţionale şi internaţionale cu numele AllStar.

Un alt motiv pentru care am decis să ne implicăm în această activitate sportivă este acela că prin spectaculozitatea fenomenului 3×3 să reuşim să scoatem cât mai mulţi copii, tineri şi adulţi din casă, oameni a căror activitate predominantă este statul înfăţă calculatorului şi sedentarismul. Astfel, dorim să-i atragem către sport pentru a contribui la crearea unei societăţi cu cetăţeni mai activi, sănătoşi, implicaţi şi responsabili.

Dorim să creștem în permanență valoarea și calitatea turneelor nostre și să după ce am devenit TURNEU INTERNAȚIONAL din vara anului 2020 ne-am propus să trecem la următorul nivel și să devenim ORGANIZATORI INTERNAȚIONALI.

În acest sens am demarat investiții de amploare în infrastructura sportivă, în prezent organizația noastră deține singurul teren modular de baschet 3×3 din Romania, Enlio, noua suprafață oficială FIBA 3×3 și instalație de baschet aprobată FIBA.

Alături de activităţile sportive, Asociaţia Be You, promovează schimburi interculturale între tineri din toată lumea, organizează traininguri, ateliere, seminarii,tabere, excursii tematice, programe de învăţare informală şi non-formală,diferite activităţi culturale, de voluntariat (cu implicarea ServiciuluiEuropean de Voluntariat), programe de călătorii şi, nu în ultimul rând, Be You reprezintă un loc în care tinerii îşi pot exprimă liber opiniile şi ideile faţă de evenimentele care se petrec pe plan local, naţional şi internaţional.

Turneul ”BeYou 3×3 Challenge” este unul dintre paşii către ţelul nostru şi va invităm să ne sprijiniţi în activităţile organizate. Toţi cei care hotărăsc să se implice alături de noi, pe lângă satisfacţia sufletească şi morală, vor fi promovaţi în cadrul competiţiilor şi evenimentelor noastre, pe afişe, bannere, tricouri, pe site-urile noastre prin reclame dinamice, pe site-ul FIBA, reţele de socializare, spoturi audio/video, menţionarea sponsorilor de prezentator în cadrul competiţiilor,etc.


Evenimente oficiale FIBA Endorsed organizate de noi:


Premii câştigate de echipele noastre la competiţiile de baschet3x3:

 • locul 3 categoria -18Feminin -Turneul AllStar Streetball WomenChallenge

 • locul 1 categoria – OpenFeminin – Cupa Câmpulung ediţia aIII-a

 • locul 3 categoria -18Feminin – Sport ArenaStreetball Stage ÎI

 • locul 2 categoria -15Feminin – 3×3 Euro TourCampionatul European

 • locul 2 categoria -15Feminin – SAS MasterBucuresti

 • locul 2 categoria -15Feminin – Sport ArenaStreetball Stage ÎI

 • locul 1 categoria -15Feminin – Sport ArenaStreetball Stage I

 • locul 3 categoria -15Feminin – Wizz Air SASMaster

 • locul 1 categoria -15Feminin – Wizz Air SAŞIII

 • locul 2 categoria -15Feminin – 3×3 Eurotour WizzAir Bucureşti

 • locul 1 categoria – OpenFeminin – Cupa Câmpulung ediţia aII-a

 • locul 2 categoria + 30 Masculin – Raiffeisen Bank 3x3Battleground

 • locul 2 categoria -14 Mixt – Cupa YouthBank

 • locul 3 categoria -18 Mixt – Cupa YouthBank

 • locul 1 categoria – Open Mixt – BeYou Challenge Târgovişte

 • locul 1 categoria -18Feminin – Ploiești Streetball

 • locul 2 categoria -18Feminin – POLITEHNICA STREETBALL


Articole în presă:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *