Be You 3×3

Be You 3×3 Challenge 2023 – Înscrie-ți Echipa Acum! powered by MEDA PARK

18-20 august 2023, Târgoviște

Bun venit la cel mai așteptat turneu de baschet 3×3 al anului din Târgoviște – Be You 3×3 Challenge 2023! Fă-ți echipă și pregătește-te să îți demonstrezi abilitățile pe terenul de joc. Înscrie-te acum pentru a face parte dintr-o competiție plină de adrenalină și momente memorabile. Nu rata oportunitatea de a trăi pasiunea baschetului stradal la cel mai înalt nivel. Aventura începe aici!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Be You 3×3 (@beyou3x3)

 

Pentru ca turneul nostru să vă ofere o experiență frumoasă și maximul de puncte în clasamentul FIBA am decis să aducem unele modificări condițiilor de participare la Be You 3×3 Challenge. Întrucât absenteismul afectează munca organizatorică și grevează jucătorii prezenți de puncte prețioase în clasamentul FIBA și de satisfacția de a juca toate partidele programate, am decis introducerea unei taxe de participare care să descurajeze înscrierile fictive. Taxa este în valoare de 240 lei pe echipă indiferent de numărul de jucători din componența echipei. Cu ajutorul acestei taxe vom cofinanța înființarea unui Centru Multifuncțional de Tineret, activități de educație nonformală și vom sprijini din punct de vedere financiar tinerii cu oportunități reduse din toată țara care vor participa în proiectele internaționale organizate de Asociația Be You.

Premii:

 • Open Man – Echipa câștigătoare primește un CEC de 2000 lei brut (condiție: minim 8 echipe confirmate).
 • Youth Women– Echipa câștigătoare primește un CEC de 2000 lei brut (condiție: minim 8 echipe confirmate).
 • Youth Man – Echipa câștigătoare primește un CEC de 2000 lei brut (condiție: minim 8 echipe confirmate).
 • U18 Man – Echipa câștigătoare primește un CEC de 2000 lei brut (condiție: minim 8 echipe confirmate).
 • Open Mixt – Echipa câștigătoare primește un CEC de 500 lei brut (condiție: minim 4 echipe confirmate).
 • U14 Mixt – Echipa câștigătoare primește un CEC de 500 lei brut (condiție: minim 4 echipe confirmate).
 • U16 Mixt – Echipa câștigătoare primește un CEC de 500 lei brut (condiție: minim 4 echipe confirmate).
 • Urban Street Dance Contest – Câștigătorul/Echipa câștigătoare primește un CEC de 1000 lei brut.

Condiții de eligibilitate:

 • Toți jucătorii trebuie să aibă cont validat pe https://play.fiba3x3.com cu toate datele completate; 
 • Înscrierea echipei în competiție trebuie validată de toți jucătorii;
 • Validarea echipei în turneu se face după achitarea taxei de înscriere. Taxa se achită în conturile Asociației Be You deschise la Banca Transilvania, RO38BTRLRONCRT0325795201- Ron sau, pentru echipele din străinătate, RO85BTRLEURCRT0325795201- Euro la cursul de schimb InfoEuro INFOEURO valabil în ziua plății.

Be You 3×3 Challenge este un eveniment sportiv și de educație nonformală, non-profit, care face parte din calendarul FIBA 3×3.

Be You 3×3 Challenge este distractiv, face baschetul 3×3 ușor de practicat și unește oameni și comunități.

Be You 3×3 Challenge se bazează pe fair-play și respect, indiferent de cine ești sau ce statut ai.
Be You 3×3 Challenge este un instrument puternic pentru ruperea barierelor sociale, contribuind la construirea unei societăți mai inclusive și al unui spațiu comun în care egalitatea de gen și incluziunea socială a grupurilor defavorizate sunt puternic prezente. În turneul nostru își găsesc locul categorii pentru toate vârstele, de la copiii de până în 10 ani și până la adulți de peste 60 de ani. De asemenea, baschetul în scaun rulant a devenit o categorie de tradiție, foarte apreciată de toți participanții la turneu și de public prin care reușim să înlăturăm prejudecățile și să arătăm că persoanele cu dizabilități pot practica sport și pot fi active în societate.
Be You 3×3 Challenge este locul unde familiile pot juca împreună petrecând timp de calitate și pot face ca un vis să devină realitate: bunici, părinți, copii, nepoți jucând împreună într-un turneu oficial.
Be You 3×3 Challenge este evenimentul unde companiile își pot descoperi angajații din perspective inedite și le pot oferi noi provocări care îi vor scoate din rutină și vor uni colectivul.
Be You 3×3 Challenge este un instrument de coeziune socială unde educația nonformală este o componentă indispensabilă. Copiii și tinerii au parte de ateliere nonformale care abordează diverse teme și promovează cetățenia activă, incluziunea socială, egalitatea de șanse, toleranța.

Te așteptăm alături de noi!

REGULAMENTUL COMPETIȚIILOR – LINK AICI

VREI SĂ DEVII SPONSOR AL TURNEULUI – LINK AICI

NOTĂ: Sumele încasate la înscrierea echipelor sunt neimpozabile și sunt direcționate către proiectele educaționale, nonprofit, desfășurate de Asociația Be You. 


BE YOU 3×3 powered by MEDA PARK - Society Challenge

De ce baschet 3×3?

Spectaculos şi inovator, baschetul 3×3 este inspirat din mai multe forme de streetball jucate în întreaga lume şi este considerat sportul numărul unu mondial ca sport de masă. FIBA a transformat acest joc într-un adevărat spectacol, devenind extrem de atractiv pentru publicul din lumea întreagă.

În România, baschetul 3×3 este în plină dezvoltare şi ne bucurăm să ne aflăm pe lista selecta a celor susţinuţi deFIBA (support let.pdf) să organizeze asemenea evenimente. Jucătorii români de baschet 3×3 sunt printre primii în clasamentele mondiale ale competiţiei, România deţinând un titlu de Campioană Europeană la masculin și unul de Vicecampioană la feminin.

Un motiv pentru care am decis să ne implicăm în această activitate sportivă este acela că prin spectaculozitatea fenomenului 3×3 să reuşim să scoatem cât mai mulţi copii, tineri şi adulţi din casă. Astfel, dorim să-i atragem către sport pentru a contribui la crearea unei societăţi cu cetăţeni mai activi, sănătoşi, implicaţi şi responsabili.

Dorim să creștem în permanență valoarea și calitatea evenimentelor noastre și în acest sens am demarat investiții de amploare în infrastructura sportivă și nonformală. În prezent organizația noastră deține primul teren modular de baschet 3×3 din Romania produs de Enlio,  noua suprafață oficială FIBA 3×3 și instalație de baschet aprobată FIBA, KIT ateliere nonformale (corturi, mobilier modular, dispozitive și instrumente electrice, electronice și IT, unelte educaționale, etc.) care ne permit organizarea evenimentelor oriunde, din centrele orașelor sau parcările marilor centre comerciale până în cel mai izolat cătun unde tinerii au nevoie de prezența noastră.

Asociaţia Be You, promovează schimburi interculturale între tineri din toată lumea, organizează traininguri, ateliere, seminarii,tabere, excursii tematice, programe de învăţare informală şi nonformală, activităţi culturale și sportive, de voluntariat şi, nu în ultimul rând, Be You reprezintă un loc în care tinerii îşi pot exprimă liber opiniile şi ideile faţă de evenimentele care se petrec pe plan local, naţional şi internaţional.

Ofertă parteneriat

Turneul ”Be You 3×3 Challenge” este unul dintre paşii către ţelul nostru şi va invităm să ne sprijiniţi în activităţile organizate. Toţi cei care hotărăsc să se implice alături de noi, pe lângă satisfacţia sufletească şi morală, vor fi promovaţi în cadrul competiţiilor şi evenimentelor noastre, pe afişe, bannere, tricouri, pe site-urile noastre prin reclame dinamice, pe site-ul FIBA, reţele de socializare, spoturi audio/video, menţionarea sponsorilor de prezentator în cadrul competiţiilor,etc.

Detalii complete despre oferta de parteneriat: https://beyou3x3.eu/oferta-parteneriat

Evenimente oficiale FIBA Endorsed organizate de noi:


Premii câştigate de echipele noastre la competiţiile de baschet3x3:

 • locul 3 categoria -18Feminin -Turneul AllStar Streetball WomenChallenge
 • locul 1 categoria – OpenFeminin – Cupa Câmpulung ediţia aIII-a
 • locul 3 categoria -18Feminin – Sport ArenaStreetball Stage ÎI
 • locul 2 categoria -15Feminin – 3×3 Euro TourCampionatul European
 • locul 2 categoria -15Feminin – SAS MasterBucuresti
 • locul 2 categoria -15Feminin – Sport ArenaStreetball Stage ÎI
 • locul 1 categoria -15Feminin – Sport ArenaStreetball Stage I
 • locul 3 categoria -15Feminin – Wizz Air SASMaster
 • locul 1 categoria -15Feminin – Wizz Air SAŞIII
 • locul 2 categoria -15Feminin – 3×3 Eurotour WizzAir Bucureşti
 • locul 1 categoria – OpenFeminin – Cupa Câmpulung ediţia aII-a
 • locul 2 categoria + 30 Masculin – Raiffeisen Bank 3x3Battleground
 • locul 2 categoria -14 Mixt – Cupa YouthBank
 • locul 3 categoria -18 Mixt – Cupa YouthBank
 • locul 1 categoria – Open Mixt – BeYou Challenge Târgovişte
 • locul 1 categoria -18Feminin – Ploiești Streetball
 • locul 2 categoria -18Feminin – POLITEHNICA STREETBALL

Articole în presă:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *