SayNoPhobia

Întâlnire de început a proiectului Erasmus+ SayNoPhobia

Întâlnire de început a proiectului Erasmus+ SayNoPhobiaPartenerii ”Be You” – Romania, ”Edukopro” – Bosnia și Herțegovina, ”Youtfully Yours” – Slovakia, ”Stand Art” – Bulgaria,”Life for you” – Slovenia, Școala ”AMK” – Turcia, ne-am reunit în orășelul polonez Ustrzyki Dolne pentru a da start proiectului SayNoPhobia.
După ce am vizitat școala primară și am asistat la o lecție deschisă de limba engleză, ne-am îndreptat spre municipalitate unde am fost întâmpinați de primarul orașului ”Ustrzyki Dolne” care ne-a urat bun venit și succes în implementarea proiectului.
Întâlnirea propriu-zisă a continuat cu prezentarea organizațiilor partenere, ne-am exprimat viziunea asupra tematicii proiectului și am vorbit despre prezența xenofobiei în societate și în comunitățile noastre. În continuarea programului, am convenit asupra selecției bunelor practici de abordare a xenofobiei în rândul tinerilor colectate în proiect.
Pentru a doua zi sunt planificate activități de diseminare a proiectului, prezentarea sarcinilor și responsabilităților și o vizită culturală în oraș.
Vă așteptăm alături de noi pe pagina https://www.facebook.com/Saynophobia

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *