+40773353413 / +40775307439 | office@beyoueurope.eu
Susține GRATUIT Asociatia Be You completand formularul 230

Susține GRATUIT Asociatia Be You completand formularul 230


ANAF 230 2020

Dragi prieteni, ANAF a publicat formularul 230!. Află cum poți susține Asociația Be You.

Marea noutate este că toate ONG-urile beneficiază de 3.5%, indiferent de domeniul de activitate, iar contribuabilul poate opta pentru redirecționarea sumei pentru o perioadă de 2 ani.

Atenție, termenul de depunere este 25 mai 2020.

VENITURI DIN SALARII SAU PENSII

VENITURI DIN ACTIVITĂȚI INDEPENDENTE

VENITURI MIXTE DIN SALARII SAU PENSII ȘI DIN ACTIVITĂȚI INDEPENDENTE

Procesul este gratuit, adică pe contribuabil nu îl va costa nimic în plus.

Prin proiectele inițiate de noi dorim să aducem un plus în dezvoltarea tinerilor. În acest sens, am inițiat și desfășurat cu ajutorul vostru activități ce au vizat educația și sportul în care au fost implicați peste 5000 de tineri din toată țara. De asemenea, prin parteneriatele internaționale (25 proiecte Erasmus în România, Polonia, Turcia, Italia, Belgia, Irlanda, Georgia și 10 proiecte sportive internaționale la care au participat tineri din Europa, America, Asia și Africa…în numai 4 ani de activitate) am deschis porțile cunoașterii pentru tinerii din asociația noastră și alți tineri de toate naționalitățile, din toate zonele țării, dornici de a cunoaște noi culturi, de a face schimb de impresii, idei, de a-și face noi prieteni, de a  participa la discuții, de a-și dezvolta spiritul de cercetare, critic și de inițiativă. Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative avem nevoie în continuare de susținerea voastră.

Fii la curent cu ce am făcut și ce planuri de viitor avem vizitând paginile noastre https://beyoueurope.eu , https://beyou3x3.euhttps://beyou.ml  pagina de Facebook  sau canalul Youtube.

Vă mulțumim!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *