Voluntariat pentru viitor

Te invităm alături de noi să onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Martin Luther King Jr., să celebrăm valorile voluntariatului și ale prieteniei în cadrul activității „Voluntariat pentru viitor”.

Activitatea are ca scop promovarea voluntariatului în rândul tinerilor și a beneficiilor acestuia pentru dezvoltarea personală și profesională. Totodată, activitatea va scoate în evidență modul în care se pot dezvolta comunitățile locale cu ajutorul voluntariatului și a voluntarilor.

Voluntarii Asociației Be You își vor povesti experiența de voluntariat și modul în care i-a ajutat acest lucru să își dezvolte competențele și talentele. De asemenea, vor fi prezentate oportunități de voluntariat și activitățile în care se pot implica tinerii, inclusiv programul Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate.

Un eveniment din cadrul programului 4/4 PentruPrieteni, organizat de Asociația Be You în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România și Consiliile Americane pentru Educație Internațională.

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate – numărul maxim de participanți este 30.

Formularul de înscriere: scanează codul QR de pe afiș sau accesează https://forms.gle/qttB9X5XfjwYL8BZ6

Cine poate participa?
Evenimentul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-28 de ani.

Când?
4 Aprilie 2023 – de la ora 14:00

Unde?
CT Coffee – Strada Revoluției, nr. 4, bl. D5, Parter, Targoviste

#AsociatiaBeYou #beyoueurope #eurodeskromania #44prieteni #USEmbassy #AmericanCouncils

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *