Toți pentru Democrație

Be You a avut onoarea să se afle în prima linie a promovării cetățeniei active, democrației participative și alegerilor europarlamentare.

Be You a avut onoarea să se afle în prima linie a promovării cetățeniei active

Be You a avut onoarea să se afle în prima linie a promovării cetățeniei active, democrației participative și alegerilor europarlamentare. Ieri am trăit un moment istoric. Un număr impresionant de tineri din România și din întreaga Uniune Europeană au arătat că doresc să își decidă viitorul.

Mulțumim #Erasmus+ pentru încrederea avută în proiectele noastre, felicităm Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania și Reprezentanța Comisiei Europene în România pentru coordonarea campaniei #DeDataAstaVotez și le mulțumim pentru susținerea acordată în organizarea evenimentelor noastre din proiectul Toți pentru Democrație. Felicitări zecilor de voluntari care ne-au fost alături. Sutelor de participanți la evenimentele noastre și celor peste 30000 de tineri care ne-au urmărit în mediul on-line. Felicitări partenerilor externi care ne-au fost alături și au muncit cot la cot cu noi în proiectele #ActiveCitizenship și #AllForDemocracy – Sztukater – Polonia, Escuela Internacional Quijote Land – Spania, Youthfully Yours SK – Slovacia, Agência Local de Juventude das Beiras e Serra da Estrela – Portugalia, AGUYAD – Turcia, General Workers’ Union GWU – Malta, Aktyvus jaunimas – Lituania, Youth on Board – Macedonia, European Youth Centre Břeclav – Cehia și partenerilor locali din #Târgoviște și #Aninoasa.

Nu ne oprim aici…vom continua evenimentele dedicate promovării cetățeniei active, democrației participative și alegerilor europarlamentare.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *